Om os

Hvad kan Rafle.dk

Rafle.dk er en lille virksomhed i Sønderborg, som producerer og udvikler produkter, der kan hjælpe personer med forskellige handicaps. Nogle af de første produkter vi har udviklet er Rafle og Penholderen. De kan bruges af alle men er tiltænkt personer, der ikke har fuld fungerende motorik. Rafle kan fx. hjælpe motorikbesværede med at være med til spilafterner i familien. Penholderen kan bruges hvis man ønsker at udtrykke sig kreativt.

Idéen kommer fra Jess, der har en handikappet lillesøster med rett-syndrom, og hun har derfor ikke god motorik. I familien kan de godt lide at spille terningespil som fx. Yatzy, men da motorikken er nedsat, kan et almindeligt raflebæger ikke benyttes. Rafle integrerer søsteren i spilleriet ved at hun selv kan rafle terningerne, hvor et andet familiemedlem så kan tage terninger af/på pladen efter behov. Rafle bliver brugt af alle i familien, da den er let at bruge. Når Jess' lillesøster vil udtrykke sig kreativt, kan hun bruge Penholderen. Den giver hende et mere behageligt greb og støtte, så hun kan male og tegne lige hvad hun selv ønsker.

Hvem er Rafle.dk

Rafle.dk blev startet i 2019 af Jess som er ingeniører med uddannelse indenfor mekatronik. Det studie gav både viden og evnerne til at udvikle og producere produkter. Senere er Christian kommet med på holdet. Han har fokus indenfor marketing og indkøb, og gør at Rafle.dk er et stærkt team!. 

"Vi vil utrolig gerne udvikle produkter, der kan forbedre livskvaliteten hos personer med motorikbesvær. Står du med en idé, som du ikke helt ved, hvordan du skal få lavet, så kontakt os og lad os prøve at udvikle noget sammen" - Jess.


Fra venstre mod højre: Christian Hjorth Hansen, Jess Olesen

 

Kontakt os endelig ved spørgsmål eller ideer!